Kontoret tar form

Nu börjar det nya kontoret ta form! Under vecka 33 påbörjas stomresningen.
Marken är noggrant utredd och analyserad så äntligen har bygget de bästa förutsättningarna. Under våren flyttar vi och våra hyresgäster in i de nya lokalerna.

Byggconstruct AB, som är ett Uppsala-baserat företag, med Stefan Andersson i spetsen är totalentreprenör och projektet genomförs i så kallad Partnering-form. Vår byggprojektledare Johan Bertilsson från Wahlros AB stöttar för att vi ska hinna med både kontorsbygget och vår vanliga verksamhet.

Kontoret kommer att ha tre våningar med garage under och även en lättillgänglig parkering utanför. Samtliga våningsplan är uthyrda och vi ser fram emot att, tillsammans med våra hyresgäster, flytta till detta perfekta läge.

För mer info om Byggconstruct AB: www.byggconstruct.se
För mer info om Wahlros AB: www.wahlros.se

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.