Nominerad till EY Entrepreneur Of the Year

Peter och Anna Johnsson har blivit nominerad för utmärkelsen ”EY Entrepreneur Of the Year” i region Svealand i entreprenörtävlingen Ernst & Young Entrepreneur Of The Year.

De regionala vinnarna kommer att tävla mot varandra i Stockholms Stadshus i januari. Vinnaren där går sedan vidare till världsfinalen i Monte Carlo där det tävlas om titeln ”World Entrepreneur Of The Year”.

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.